At blive brugt af ham

Jesus bruger bydeform – for han gør det!

Jeg elsker, at Jesus bruger bydeform. Han er nemlig den, der kan tale – og så sker det!

“For han talte, og det skete,
han befalede, og det stod der.”

(Sl 33,9)

Sådan skete det, da han skabte verden.
Sådan sker det, når han skaber sit liv i dit liv.

Når han siger: “Dette byder jeg jer, at I skal elske hinanden” (Joh 15,17), så betyder det, at han fylder os med sin kærlighed, så vi kan elske hinanden.

Når han siger: “Jeres hjerte må ikke forfærdes!” (Joh 14,1), så betyder det, at han er sammen med os og fylder os med vished om, at vi ikke skal være bange. “Tro på Gud, og tro på mig!” siger han videre – og ja, jeg har stået med noget, der talte til min frygt og tænkt: Har du tillid til Gud? Tror du, at Gud er stor nok til at klare det her? Jeg kunne svare ja på spørgsmålene… og den spirende frygt blev overmandet af troen…

Han siger: “Gå… og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende.” Sådan er det. Han byder dig at gå. Han fortæller, at du vil se!

Ja, han sender dig som sit vidnesbyrd – fordi han gør dig til et vidne! Fordi han gør så mægtige ting i dit liv, at du ikke kan holde mund…

Derfor denne vidunderlige bydeform:

“Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple, idet I døber dem i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, og idet I lærer dem at holde alt det, som jeg har befalet jer. Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende” (Matt 28,19-20).

Han sender dig! Gå! Elsk! Frygt ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *