At blive brugt af ham

Vær et redskab så mennesker sættes fri

Ingen anden end Gud kan give liv. Ingen anden end Gud kan virkelig sætte fri. Jesus sagde: “Hvis altså Sønnen får gjort jer frie, skal I være virkelig frie” (Joh 8,36).

Men vi får lov at være med. Vi kan være med til at andre mennesker sættes fri!

Jesus havde lige bedt den døde Lazarus om at komme ud af graven. Og det gjorde han! Den døde var blevet levende… Men: “den døde kom ud, med strimler af linned viklet om fødder og hænder og med et klæde viklet rundt om ansigtet” (Joh 11,44) – så – der manglede lige noget, før han kunne leve livet!

Og den del tog Jesus sig ikke af – men “Jesus sagde til dem: ‘Løs ham og lad ham gå.’ “

Samarbejdet mellem Gud og menneske. Vi kan løse andre, så de kan gå videre… Ja, måske gå væk fra den stinkende død, som ikke er mere… og som vi ikke behøver at minde dem om eller holde dem fast i…

Vi kan fjerne det sidste minde om døden… fra alle menneskers øjne… ja, fra vores egne sind…

Vi kan understøtte, at nu er der bare liv!

Wau!

Kære Gud… gør mig til en tjener for liv… brug mig så andre sættes fri…

2 kommentarer

 • Karla

  Jeg kunne godt bruge mere uddybelse her – jeg arbejder i Socialpsykiatri og – jeg mener her er mange fanget!!
  Hvordan sætter jeg dem fri ???
  Hvordan kan jeg være et redskab her ..

  Jeg håber at være kaldet til at før en forskel her i dette regi !!

  • Line

   Hej Karla… Jeg tænker, at Gud kan lede alle mennesker fra mindre til mere frihed i ham. Og jeg tænker, at han også kan lede os til større frihed, selvom der samtidig er noget, vi ikke er fri af – fx sygdom i krop/sind, alderdom, andre omstændigheder. Det er så forunderligt! Jeg ser oftere, at Gud leder til mere frihed igennem en proces end et mirakel – selvom processen også er et mirakel! Jeg har skrevet en bog: Sandheden sætter dig fri – som uddyber det her tema – måske er den noget for dig? Du kan se lidt om den her på hjemmesiden under ‘bøger’. Du er også velkommen til at skrive på elsketafham@gmail.com Jeg har ikke arbejdet i Socialpsykiatrien, så jeg har ikke konkrete erfaringer. Ønsker dig Guds velsignelse i din tjeneste. Kh Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *