At være elsket

Glæden fra Gud kom uventet i min postkasse

“Sådan har jeg talt til jer, for at min glæde skal kan være i jer og jeres glæde blive fuldkommen” (Joh 15,11).

Jesus, det er vildt, hvad du gjorde! Jeg tænker tilbage – med meget stor glæde!

Vi var i Sudan. Jeg kæmpede med glæden – eller manglende samme. Og jeg bad dig om noget om glæde… om glæden…

Efter kort tid kom et Adventnyt – temanummer om glæden! Vildt!

Vildere – for det kom flere måneder senere end det skulle. Endnu vildere – vi havde allerede det eksemplar liggende i skuffen!

Wau, Jesus. Jeg tænkte: Hold op! Du vidste allerede for flere måneder siden, at jeg ville bede om noget om glæde. Du sørgede for, at et ekstra eksemplar blev sendt af sted – i stedet for bare at sende mig hen til skuffen – og vi har i øvrigt hverken før eller siden fået to eksemplarer! Det ene eksemplar blev leveret til tiden. Det andet holdt du et eller andet sted out in space – indtil jeg skulle have det! Svar på bøn!

Wau, Jesus. Vildt! Hold op jeg følte mig elsket! Og glad. Glæde direkte fra dig i min postkasse.

Og min største glæde var jo ikke bladet – men dig! Og at mærke og vide, at jeg var set af dig! Hørt af dig! At du bryder dig så meget om mig, at du sendte mig et svar på den måde!

Åh, Jesus – elsket af dig. Passet på af dig. Under din omsorg. Altid er du nær.

Du er virkelig min kilde til glæde! Den dybeste glæde i mit liv – selvom det kan fnidre lidt på overfladen med det eller ene eller andet… så er den dybe glæde inderst inde intakt – fordi du er!

2 kommentarer

  • bjarne toldam

    Ja, den glæde vi har fra Herren – giver den GLÆDE I HERREN, som ER vores styrke. Den dag, vi ingen styrke har i os selv. Han er jo der, inden i os og venter “bare” på at vi frigør den – så den kan frisætte os (Joh. 7.38 og Neh. et sted)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *