At være elsket

Vil du gerne elskes?

Hvad nu, hvis du ikke elsker dig selv… Gider du så heller ikke, at andre elsker dig?

Hvis du hader, så forventer du virkelig ikke at møde kærlighed retur. Hmm. Sætter vi os helt ind i at være sådan… påvirker det så, at møde kærlighed? Altså, påvirker det et menneske, om man virkelig møder ægte kærlighed? At man mærker, at man selv virkelig er elsket af en anden?

Jesus sagde: “Elsk jeres fjender” (Matt 5,44).

Jeg læste på et kirkeskilt i Canada: “Love you enemies and make them nuts” – frit oversat: Forvir dem ved at elske dem!

JA! Jeg tror, det påvirker. Er der noget, der kan forandre et liv, så er det, hvis man bliver elsket.

Hvis man sådan virkelig stopper op og tænker på Guds ufattelige kærlighed – hvor meget han elsker os – er villig til for os… Ja, så sprænges ens forståelse bare…

… måske er det derfor, at mange ikke tager imod Jesus… forståelsen rækker ikke…

Men du, noget andet virker: Elsk dem! Gå du ud og elsk! For det kan man mærke og forstå! At du kommer og gør godt mod mig – jeg elsker det… det varmer mig… som en blomst åbner jeg mig… folder mig ud… og jeg ønsker bare mere af din kærlighed…

Vis dem Jesus ved at elske dem! Alle vil gerne elskes… inderst inde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *