At modtage

Du siger det – for at jeg skal tro

“Nu har jeg sagt det til jer, før det sker, for at I skal tro, når det sker” (Joh 14,29).

For ca. to år siden var der en, der spurgte mig: Skal du ikke skrive en børnebog? Du har skrevet en andagtsbog for voksne, der er sådan brug for en til børn.

Det kan da godt være, svarede jeg, det må jeg lige tænke og bede over – hvis Gud giver mig en idé, så vil jeg gerne skrive en.

Jeg sagde det til Gud. Inden sengetid havde jeg en idé. Dagen efter skrev jeg de første par stykker. Børnene kunne lide dem. Og i løbet af ti dage havde Gud lagt ting til rette, så der også var en, der ville tegne til bogen.

Wau. Jeg var ikke i tvivl om, at Gud ville det. Jeg skulle skrive en børnebog.

Længe efter gjorde noget andet indtryk på mig… Jeg kiggede i mit lille bønnekladdehæfte, hvor jeg skriver erfaringer med Gud ned. Ca. 1½ år tidligere end ovenstående begivenhed havde jeg skrevet: Børnebog: Skal jeg skrive en?

Gud havde vist forberedt mig på det i et stykke tid – og min tro blev styrket!

Tak Gud – brug og velsign! Må du altid blive æret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *