At modtage

Gud giver et enormt afkast

Tænk for eksempel på et æble… alle kernerne – og hver eneste kerne kan blive til et æbletræ… og på et æbletræ kommer der mange æbler… og hvert eneste æble har kerner nok til mange træer…

Sikke et afkast Gud giver! Han er virkelig gavmild. Ja, tænk at arbejde med hans – sikke en succes…

Og Jesus siger, at det samme sker, når hans ord modtages i et menneskehjerte. Han sammenligner det med korn i god jord:

“Og det korn der havnede i den gode jord, svarer til at budskabet virkelig bærer frugt når nogen hører det og forstår det. Så bliver udbyttet tredive, tres eller hundrede gange så stort som det der blev sået” (Matt 13,23).

Gud… jeg vil gerne være din mark, jord under dine hænder… tak for kornet, du så gavmildt sår… tak for den kraft du har lagt i hvert eneste korn… Lad det, som vokser op i mit liv blive til gavn for andre… blive sået andre steder… hvor jorden og kornet, ja mennesker må være under dine kærlige hænder og din velsignelse…

Gud, hvordan bliver jorden god? Vis mig, hvad jeg skal gøre…

Gud, hvor er den gode jord? Send mig derhen…

Gud! Inderligt tak for dine fantastiske velsignelser, dit store afkast! Jeg vil være der! Jeg vil være med! Det er den bedste måde, at bruge livet på! Jeg elsker det… jeg elsker, når jeg ser ringene i vandet fra noget, du har rørt ved i mit liv… Dyrebare far – tak!

(Bibelvers fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *