At være elsket

Gud beskytter dig med sit segl

Gud har styr på det:

“Derefter så jeg fire engle stå ved de fire verdenshjørner og holde jordens fire vinde tilbage, for at ingen vind skulle blæse på jorden eller over havet eller mod noget træ. Og jeg så en anden engel stige op fra solens opgang med den levende Guds segl. Den råbte med høj røst til de fire engle, som det var givet at skade jorden og havet: ‘Skad ikke jorden eller havet eller træerne, før vi har beseglet vor Guds tjenere på deres pande’ “ (Åb 7,1-4).

Gud holder verdens ondskab tilbage, indtil alle har fået mulighed for at vælge ham. Det er trygt.

Verden er fuld af ondskab, ja, men Gud holder igen, så det hele ikke bliver ragnarok ‘før tid’. Først når tiden er inde, slipper han – og det sker først, når alle der har taget imod Gud, har Guds segl på deres pander. Billedeligt: De har valgt Gud – og det ses af alle de himmelske væsener.

Du bliver ikke blæst omkuld – Gud beskytter dig! Gud sætter sit mærke på dig, og du er beskyttet under hans vinger.

Så kan det godt være, at verdens ondskab bryder i brand…

“Men når disse ting begynder at ske, så ret jer op og løft jeres hoved, for jeres forløsning nærmer sig” (Luk 21,28).

Løft dit hoved! Kig op! Jesus kommer snart – og han elsker dig så højt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *