At være sammen med ham

Lad Gud mætte dig med glæde lige nu

Et andagtsøjeblik.

En stund sammen med Gud.

Ja, han vil møde dig nu – endnu mere end du vil møde ham.

Møder med ham er rige og mættende – jeg mener, han ønsker at møde og mætte dig. Han ønsker at røre dig lige nu – så du går herfra mættet… med noget, du ikke havde, da du kom.

“Du viser mig livets vej,
du mætter mig med glæde i dit lys,
din højre hånd er fuld af herlige ting.”

(Sl 16,11)

Fortæl Gud, hvor på din vej du længes efter hans ledelse.
Giv ham din tomhed.
Bed ham vise dig, hvad han har i sin hånd til dig nu.

Vær stille. Tænk på, at han er her lige nu. Lyt til Helligåndens stemme igennem verset. Sig tak.

Kæreste Jesus, tak fordi du viser mig vej. Livets vej. Vejen sammen med dig. Tak fordi den ikke bare er abstrakt, men at den fletter sig ind i mit helt almindelige liv. Du hjælper mig med mine valg og opgaver nu. Tak. Fyld mig med glæde i det. Mæt mig, så jeg ikke føler behov for at mættes af alt muligt, der ikke mætter… Tak, at du mætter mig! Tak at du har så meget herligt, at jeg må have det i portioner, for at rumme det. Tak, at du her lige nu… Tak for at dine ord får liv af dig i mig… Jeg mærker din glæde! Og jeg priser dig! Dit lys strømmer ind, og mit mørke forsvinder.

(Bibeltekst fra Bibelen 2020)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *