At være elsket

Når Gud tillader fængsel i dit liv

Måske var du med i går, hvor vi så på Josefs liv. Et liv, hvor noget af den vanskeligste del af turen gik igennem fængslet.

Måske er alt heller ikke bare gået glat i dit liv. Du kan have oplevet, at mange ting har fængslet dig. Omstændigheder, som du ikke kan gøre noget ved: Familieliv, helbred eller noget andet.

Måske får svære ting dig til at stille spørgsmålet: Er det dig, som leder mig i alt det, Gud? Er det din hånd? Hvorfor alt det – jeg troede, at din plan var en anden?

Her kommer et håbefuldt vers fra historien om Josef: “Han satte Josef i fængsel, det sted, hvor kongens fanger sad indespærret, og så sad han der i fængslet” (1 Mos 39,20).

Josef sad ikke et hvilket som helst sted i fængslet: Han sad der, hvor kongens fanger sad. Gud var i gang med at sætte forbindelser sammen, som var en del af planen for Josefs liv.

Uanset om du er midt i noget svært – så bruger Gud også det til noget i dit liv. Måske er han også ved at koble dig med andre i lige netop denne fase, som indgår i en del af Guds større plan for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *