At være elsket

Hen mod Gud – mere af dig

Jesus siger: “Følg mig” (Joh 1,43).

Lad os se på det – på en radikal måde – men også på en måde, som gør forskel.

Følg mig – Jesus kalder os til at forlade ‘vores’ måde – og opleve, se og tage hans måde til os.

Vi kaldes til at give slip på ‘mig’ og ‘jeg’ og ‘mit’ – og få Jesus som vores center.

Det handler om at gå i hans fodspor – med en overgivelse, der er klar til, at selvet bliver korsfæstet.

Er du stadig med? Kradser det i noget, som virker ‘for meget’? Lagde du mærke til overskriften? Hen mod Gud – mere af dig! Hvordan passer det sammen med at følge og at overgive?

Det er Guds forunderlige plan, at sammen med ham så forløses du til mere af dig! Han giver dig et nyt navn, der er en ny fødsel og en forvandling til at se verden, som han ser den. Det er at blive sat fri – og her kan du bare tænke på alt det, der binder dig: dårlige vaner, følelser af ikke at slå til, kultur og andres forventninger, nedbøjethed over sig selv, skyld og skam, mindreværd, usikkerhed, manglende mod.

Følg mig – det er invitationen til at tage imod at blive elsket og sat fri til at være den, han har skabt dig til at være – med ham som dit stabile center! Han vil være centeret for din historie – og du vil stråle – og gøre forskel!

“Jeg er korsfæstet med Kristus. Jeg lever ikke mere selv, men Kristus lever i mig, og mit liv her på jorden lever jeg i troen på Guds søn, der elskede mig og gav sig selv hen for mig” (Gal 2,19-20).

Det er at leve som elsket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *