At være elsket

Jeg beder ikke bare om fred og glæde

Hvis du har været med de sidste par dage, har du måske gættet, hvad der kommer nu: Jeg beder om HAM! For han er fred, han er glæde – og når jeg har ham, så har jeg en fred og en glæde, som er større end alt andet.

Åh, jeg vil så gerne, at du og jeg må leve i troen på, at han er i os! Og at med ham har vi alt. Ja, må Ånden røre dit og mit hjerte, hvor uendelig stort det er, at han er i dig og mig lige nu!

“Min fred giver jeg jer” (Joh 14,27)
“Min glæde skal være i jer og jeres glæde blive fuldkommen” (Joh 15,11).

Ikke din fred, nej, Jesus’ fred skal være i dig. Og intet kan ødelægge Jesus’ fred, gøre den mindre, fjerne den.

Ikke din glæde, som kan være så flygtig og påvirkelig af alt muligt, men Jesus’ glæde. Og Jesus’ glæde bliver til din glæde. En glæde der er flere niveauer over alt andet – en fuldkommen glæde. Vildt.

HAM!

Det er sandt, som han siger: “Søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift” (Matt 6,33) – søg ikke freden, søg ikke glæden – søg HAM – og han giver dig sin fred og sin glæde!

Jesus, Jesus, Jesus, elskede Jesus! Tak, at du lige nu er i os – og med dig – din fred og din glæde. Åh, hvor jeg elsker det, Jesus. Det er totalt robust! Totalt mættende! Glædesfyldt og fredsfyldt, jublende skønt og samtidig med den dybeste stilhed indeni… Jesus, jeg elsker dig! TAK! Tak for dig! Virkelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *