At være elsket

Han lyttede til Guds alarmklokke: væk fra lysthuset

Han læste i bogen Hans plan og min skrøbelighed – “Hans plan var at leve blandt syndere” (side 86), og han delte en historie fra sit liv – “ja, leve blandt os!” – sagde han.

Han fortalte, at han i 1995 var gået ud ad porten i Vartov og havde mødt Jesus – og han fik et helt nyt liv! Siden har han levet et liv fyldt af så meget glæde og begejstring for Jesus!

I 2001 gik han ud ad en anden port. Han fortæller:

“Jeg var taget til domkirken og universitetet i Lund, som jeg gerne ville se. Da jeg kom ud fra domkirken, så jeg en gul folkevogn, hvor der på siden stod: ‘Kig ind i lysthuset gennem porten i nr. 8’. Tæt på kirken så jeg nr. 8 og gik gennem porten hvor en lang trappe førte ned til lysthuset. Jeg satte mig på hug og kunne se en topløs kvinde gøre klar til dagens kunder. Der var ikke gået mange sekunder før en stemme i mit indre (Guds alarmklokke) sagde: ‘Jens, hvis du går derned, så holder du op med at være kristen.’ Jeg rejste mig straks op og gik ud gennem porten – lettet og fyldt med glæde udbrød jeg: ‘Tak Jesus’ og gik videre mod banegården.

I 1995 gik jeg ud ad porten i Vartov og mødte Jesus. I 2001 gik jeg ud ad porten i Lund, væk fra lystens og lastens vej og tilbage på frelsens vej. Hvilken velsignelse!”

Tak for dit vidnesbyrd!

“Min søn, lyst til min visdom,
vend dit øre mod min forstandighed,
så du bevarer omtanke,
og dine læber vogter på kundskab.
Nok drypper fremmed kvindes læber af honning,
nok er hendes gane glattere end olie,
men hun ender med at blive bitter som malurt,
skarp som et tveægget sværd.
Hendes fødder går ned mod døden,
mod dødsriget styrer hendes skridt.
Hun giver ikke agt på livets vej,
hendes spor er bugtede, uden at du ved det.
Men hør nu på mig, sønner,
vig ikke fra min munds ord!
Læg din vej fjernt fra hende,
kom ikke i nærheden af hendes husdør.”

(Ord 5,1-8)

(Bemærkning: Jens er ikke hans rigtige navn)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *