At være elsket

Stå op for dig selv

Sammen med Gud er du et trygt sted. Bed ham om at fortælle dig, hvad han vil sige til dig igennem dette vers:

“Den, der søger at redde sit liv,
skal miste det,
men den, der mister det,
skal vinde det.”

(Luk 17,33)

Gud, hvad er det, der sker, når jeg nogle gange bliver bange for at miste mig selv? Når jeg forsøger at undgå noget, for at redde noget andet? Falder jeg nogle gange i fælden, hvor jeg i virkeligheden giver slip på noget af mig, fordi jeg er bange for andre… for at miste dem… som jeg i virkeligheden måske slet ikke har?

Gud, tak at det er trygt her sammen med dig. Tak fordi du elsker mig. Tak fordi du vil lære mig at stå sammen med dig på det, der er sandt – uden at frygte andet. Ja, tak fordi min tryghed ikke skal være bundet op på, at mennesker elsker mig, på de ting jeg har, på de penge jeg tjener, på hvordan jeg ser ud, på min evne til at ‘være særlig’…

Tak, Gud, tak – jeg ser friheden, som du giver mig – til at stå elsket sammen med dig – og ikke frygte noget. At jeg kan miste alle og alt – altså bevidstheden om at alt det ikke er kernen i mit liv, så jeg er ikke afhængig af det for at ‘overleve’ – så kan intet true mig til at forsøge at redde mig selv… for jeg har dig – og alt mit er i dine hænder. Og du elsker mig!

Lær mig det, du vil i mit hjerte… Jeg overgiver mig til, at du er mit virkelige center!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *