At være sammen med ham

Guds ord – personligt til dig!

“Giv dine bygbrød til Jesus,” havde hun skrevet i sit kladdehæfte, og hun fortsatte: “ideen om at vi stiller os til rådighed for Jesus med de talenter og ressourcer, vi har, selvom de slet ikke rækker til opgaven, ligesom drengens bygbrød og fisk ikke kunne række til alle, der skulle have mad.”

Og ja, hvordan gik det. Det havde hun også skrevet: “Jesus vil forøge og mangedoble de gaver, vi giver ham. Han velsigner den smule, vi kan give – tid, talenter og andre ressourcer.”

Vi finder beretningen i Joh 6,1-13. Og så forunderligt står der: “Så tog Jesus brødene, takkede og delte ud til dem, der sad der; på samme måde også af fiskene, så meget de ville have” (vers 11). Ja, alle blev mætte! Og det med afsæt i en lille drengs meget utilstrækkelige madpakke: “Der er en lille dreng her, han har fem bygbrød og to fisk; men hvad er det til så mange?” som Andreas sagde (vers 9).

Nej, det var ikke noget… Men det blev det i Jesus’ hænder!

Alt vi giver til ham er noget! Og det er overgivelse. Bagved er der et hjerte, som har lyttet til Helligåndens stemme.

Den morgen tog denne unge kvinde ordene til sig som fra Gud til hende. Og det er, når vi gør det, at de gør forskel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *