At være sammen med ham

Rødder

Det er rødderne, som gør det. Gennem rødderne kommer vandet op til træet. Er der ingen rødder, så går træet til.

Jeg hørte en fortælle, at en del af metoden i Kina til at lave bonsaitræer er at klippe rødderne og at stoppe nogle af rødderne til, så der ikke kommer næring op til træet. Nu kan det jo være meget charmerende for et lille kunstnerisk træ… men ikke som en bonsai-kristen…

“Velsignet den mand, som stoler på Herren og tager sin tilflugt hos ham. Han bliver som et træ, der er plantet ved bækken; der sender sine rødder mod vandløbet, det frygter ikke, når sommerheden kommer, dets blade er grønne. Det bekymrer sig ikke i tørkeår og holder ikke op med at bære frugt.” (Jer 17,8)

Vi vil have dybe rødder! Rødder der når Jesus, livets kilde. Rødder som altid suger livgivende vand, næring op. Så Jesu visdom, fred, glæde og kærlighed altid må fylde vores liv. Så vi kan give skygge til den, der kommer forbi, skønhed for øjet, lækre frugter at spise. Så vi har modtandskraft til svære tider – tilliden til Jesus, at han vil føre os igennem det også.

Stol på Herren! Søg ham hele tiden! Så bliver dine rødder stærkere og stærkere – fordi du er sammen med ham – og han gør det!

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *