At være sammen med ham

Hvor jeg så ham sidst

Hvordan møder vi Gud?

Jeg går ofte tilbage til, hvor jeg så ham sidst…

Konkret betyder det, at jeg læser i min Bibel. Nogle gange kan jeg godt på forhånd føle, at mit hjerte er svært at nå ind til… Altså, at min længsel er stor, men at jeg føler mig så magtesløs i forhold til, hvad der skal til for at møde den længsel… Så – jeg ved ikke, hvor jeg skal kigge i Bibelen… Og jeg ved ikke, hvordan mit hjerte kan blive rørt…

Men jeg åbner Bibelen – for der ved jeg, at jeg har mødt ham før! Nogle gange rammer mine øjne med det samme noget, som Ånden åbner for mit hjerte… Andre gange bladrer jeg lidt rundt… Nogle gange kommer jeg til at tænke på noget bestemt, som jeg så bladrer hen til…

Gud viser sig altid! Ja, det er sandt. Også selvom jeg på forhånd føler, at mit hjerte er tungere, og mit sind ikke ser muligheder… Men Gud gør det!

Oftest synes jeg faktisk, at han gør det indenfor få minutter… Men der er også gange, hvor han lader mig blive ved i længere tid… Men – han møder mig altid.

Ja, han møder mig! Det betyder ikke, at jeg får svar på alle spørgsmål, eller at alle udfordringer bliver løst… Men det betyder, at jeg mærker, at han er med mig!

“For Gud har selv sagt: ‘Jeg lader dig ikke i stikken og svigter dig ikke’.” (Hebr 13,5)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *