At være sammen med ham

Mit håb er mit anker

Der går et reb eller en lænke fra båden til ankeret, og når ankeret er kastet, så kan båden ikke drive væk.

Bibelen taler om det håb, som Gud giver os som et anker: “Det håb er som et anker for sjælen; det er urokkeligt og sikkert” (Hebr 6,19).

Og mit håb er Jesus!

Så – forbundet med ham, så driver jeg ikke væk. Sker der noget med ‘min båd’ og ‘bølgerne’ i livet, så vil et lille ryk i lænken hurtigt minde mig om, at Jesus er i den anden ende. Det vil minde mig om, at jeg har brug for at se Jesus.

Jo bedre jeg kender Jesus, og jo mere jeg er sammen med ham – jo kortere bliver lænken på et måde… med det samme der sker noget i mit liv, som rokker ved det hele, så mærker jeg det indre ryk, som igen leder mig til Jesus som mit centrum.

Det er et anker! Det er stabilitet. Det er tryghed og fred. For han er der! Ja, han er lige her!

Jeg kan bare anbefale det: Lad Jesus være dit anker! Han svigter dig aldrig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *