At modtage

Min nye eltandbørste – og Gud

Det er virkelig dejligt at børste tænder med min nye eltandbørste. Den er kraftfuld og blid på samme tid. Jeg skal bare føre den forbi tænderne, så klarer den resten. Og det har – i al fald med den gamle eltandbørste – været noget, jeg skulle minde mig selv om. Jeg kunne ind imellem glemme, at eltandbørsten gjorde arbejdet, og så kom jeg til at børste manuelt med den samtidig. Måske bliver det nemmere med den nye.

De første gange jeg brugte den, kom jeg til at tænke på, at min eltandbørste er et fint billede på Gud og mig: At han gør arbejdet – jeg skal bare holde kontakt med ham. Se på ham. Have ham som mit center.

Der er forskellige vers, som siger dette:

“For det er Gud, der virker i jer både at ville og at virke for hans gode vilje” (Fil 2,13).

“For hans værk er vi, skabt i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forud har lagt til rette for os at vandre i” (Ef 2,10).

“Den, der bliver i mig, og jeg i ham, han bærer megen frugt” (Joh 15,5).

Brug tid med Herren i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *