At være elsket

Jesus ser og tager sig af dit behov

Det er efter Jesu død og opstandelse. For disciplene er det hele lidt rodet. Hvad nu?

Så – om ikke andet, så sender sulten dem denne vej: “Simon Peter sagde til dem: ‘Jeg tager ud at fiske.’ De sagde: ‘Vi tager med dig.’ “ (Joh 21,3).

Hele natten fangede de ingenting. Og “Tidligt om morgenen stod Jesus på strandbredden; disciplene vidste dog ikke, at det var Jesus” (vers 4).

I grunden var der jo rigtig meget, Jesus kunne ha’ talt med dem om… Men han ved, at de er sultne. Han kender deres behov. Ja, ikke blot et behov for mad, men også behovet for at tilliden til ham styrkes – efter alt det uforståelige, der er sket…

Han siger: ” ‘Børn, har I noget at spise?’ ‘Nej,’ svarede de. Han sagde til dem: ‘Kast nettet ud på højre side af båden, så skal I få fangst’ “ (vers 5-6). Og du kan sikkert godt huske resultatet… de fik så mange fisk, at de nærmest ikke kunne trække nettene ind igen. Deres sult blev mættet!

Dit liv. Jesus ser dit behov. Han vil møde dit behov. Og han vil give dig erfaringer med sig selv, så du rustes til de næste skridt i dit liv.

Om det er rodet og uforståeligt. Så leder han dig. Om det er magert, og det ikke rigtig lykkes. Så leder han dig. Ja, din trang efter hans kærlighed møder han med omfavnelse. Han tager ansvar for, at din tillid til ham bygges op – bare gå med og se på ham – så gør han det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *