At være elsket

Det sker mellem to bryllupper

Jeg så det pludselig, da jeg læste verset: “Dette gjorde Jesus i Kana i Galiæa som begyndelsen på sine tegn og åbenbarede sin herlighed, og hans disciple troede på ham” (Joh 2,11) – dette første tegn – det var da Jesus lavede vand om til vin. Det var på en måde lige der og da, at Jesus begyndte sin offentlige gerning her på jorden som verdens frelser.

Og så kom jeg til at tænke på det andet bryllup. Dette:

“Halleluja!
Herren vor Gud, den Almægtige, har taget magten,
lad os glæde os og juble og lovprise ham,
for nu skal Lammets bryllup stå,
og hans brud har gjort sig rede,
hun har fået givet at klæde sig i lysende rene linnedklæder.”

(Åb 19,6-8)

Det er brylluppet, når frelsesgerningen er fuldført, og vi endelig skal være sammen med Jesus i evigheden.

Og ja, så kom jeg bare til at tænke på, at Jesu gerning som Jesus, Gud i menneske – den foregår mellem to bryllupper – som hans første tegn – og som den første begivenhed sammen med de frelste.

Er det ikke skønt! Guds stærkeste kærlighedsgerning nogensinde markeres med et bryllup i ‘hver ende’. Som om han i den grad vil sætte streg under, hvor meget han elsker os! Begejstringen over min kære Jesus skyllede igennem mig – og jeg ville bare dele det med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *