At være sammen med ham

Mit lille bønnehæfte åbnede min glæde over HAM

Ja, jeg har et lille hæfte, hvor jeg skriver bønnesvar og også nogle gange spørgsmål til Gud.

Jeg har tænkt, at en del er det, er det, som står i dette vers: “Husk de undere, han gjorde” (105,5). Så, at når jeg læser og mindes, så fyldes jeg igen af glæde over det, han har gjort for mig. Og at jeg opmuntres i det, jeg står i lige nu med visheden og påmindelsen om, at det, Gud gjorde en gang, kan han gøre igen.

Og ja, sådan er det. Og det er virkelig til stor glæde og opmuntring.

Men så er det også endnu større end det.

Jeg kiggede lige hæftet igennem her til morgen… og så ser jeg, at Gud har gang i endnu mere i mit liv.

Fx så jeg, at han bringer det samme emne ind i mine tanker igen og igen. Et tema han er ved at folde ud og få integreret i mig. Ja, hans kærlige hånd, som viser mig, hvad overgivelse til ham egentlig er…

Jeg så også, at jeg konkret havde spurgt ham, om jeg skulle tage fat på at skrive en bestemt bog… Og godt et år efter var tiden inde, og han viste mig, at jeg skulle gå i gang med at skrive den bog.

Jeg må bare sige – wau – når jeg ser de ting blåt på hvidt i mit hæfte – så rører Guds ledelse mig så stærkt! Han er på en måde endnu tættere på, end jeg troede… Jeg bliver bare så vildt glad! En glæde, som er totalt rettet mod ham.

Så – jeg kan bare anbefale sådan et bønne-hæfte… Et hæfte om din rejse med Gud! Lad ham endnu mere konkret få lov til at overraske og glæde dig med sine vidunderlige gerninger i dit liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *