At være elsket

Gud bryder sig så meget om mig!

Det gjorde stort indtryk på mig. Min mor delte sit vidnesbyrd. En række kendte historier. Alle kendte jeg. De har været fortalt og genfortalt hele mit liv. Flere af dem har vi oplevet sammen.

Men det gjorde stort indtryk på alligevel. Hun fortalte om sine små piger, 7 år og 5 år, som var gået over til naboen for at lege. Men Hanne var ikke hjemme. Så vi gik hjem igen. Og det begyndte at buldre ildevarslende. Tordenvejr var på vej. Mor bad hjemme i køkkenet… Vi stoppede og bad på vejen…

Og lige som vi var kommet ind i køkkenet – endnu inden døren var lukket – så blev vejret helt vildt…

En af dem der lyttede til vidnesbyrdet sagde: Tænk, at Gud bryder sig så meget om to små piger, at han ændrer på vejret…

Ja, tænk! Det er mit liv. Tårerne trillede ned ad mine kinder… Det er netop stadig mit liv! Gud bryder sig stadig om mig! Han passer stadig på mig, så jeg når i sikkerhed, inden uvejret bryder løs… Hvad det så end betyder nu… så betyder det uendelig meget! Også i et voksenliv kan der være meget uvejr…

“Sælges ikke fem spurve for to skilling? Og ikke én af dem er glemt af Gud. Ja, selv alle jeres hovedhår er talt. Frygt ikke, I er mere værd en mange spurve” (Matt 12,6-7).

Også du er elsket højt af ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *