At blive brugt af ham

Vær som salt

Lige tilpas. God smag. Fyldigt. En smagfuld oplevelse.

Men uden salt – som at række tungen ud af vinduet… Ingen smag. Kedeligt.

Så lille et stof – men med enorm stor betydning. Ja, ikke blot bliver livet smagløst uden salt – vi bliver også syge, hvis vi ikke får salt. Saltet bruges også til at konservere, så mad bevares i stedet for at rådne. Salt kan rense et sår.

I er jordens salt. Men hvis saltet mister sin kraft, hvad skal det så saltes med? Det duer ikke til andet end at smides ud og trampes ned af mennesker.” (Matt 6,13)

Det gør heller ingen forskel, hvis det bare ligger i saltkarret… Saltet må blandes godt med maden.

Jesu opfordring til dig er klar: Bland dig! Involver dig! Gør en forskel lige der, hvor du er. … Ved hans nåde. For han vil både inspirere dig med gode ideer til, hvad du kan gøre. Og han vil velsigne, så det gør større forskel, end du havde forestillet dig…

Salt er ikke bare salt… Der er forskellig slags salt – og kokke vil fortælle os, at det smager forskelligt afhængigt af hvilken salt, der er brugt. Du er forskellig fra en anden – og lige dit saltkorn kan bruges i forhold til en anden…

Uhm… Det smager godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *