At blive brugt af ham

Gør det, han siger – tag stenen væk!

Jesus var ved at gøre et af sine største mirakler: Han ville bede Lazarus – døde Lazarus – gå ud af graven. Men døde går jo ikke… nej, Jesus ville vække ham til live!

Sammen med Maria og Martha og følget af jøder var Jesus nået ud til graven, og han sagde: “Tag stenen væk!” (Joh 11,39).

Miraklet: en død blev levende – men det var mennesker, der blev bedt om at flytte stenen. Jesus kunne havde gjort alt muligt andet – kommanderet den til at flytte sig, eller bedt engle om at flytte den… men han gjorde ikke det: Han bad mennesker om at tage stenen væk.

Et smukt og stærkt eksempel på at han bruger os. Gud involverer mennesker i sin gerning! Ja, vi får lov at være med i de største mirakler!

Hvilke sten kan du flytte? Hvor hører du, at Jesus siger noget til dig, som du kan gøre – nu?

Åh, kære Jesus… hjælp mig til at lytte til det, du siger, jeg kan gøre… Hjælp mig til ikke at opgive, når jeg møder en stor sten, hvor døden synes at stinke på den anden side… Vis mig, hvordan jeg skal flytte stenen…

En kommentar

  • Kenneth

    AMEN til det. Lad os have tillid og flytte de sten, han byder os. For han kan blødgøre alles stenhjerter, hvis vi følger ham i medgang og modgang…. 💞

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *