At være elsket

Gud – altid stabil og nærværende!

Mærk disse ord fylde dig: “Du er altid den samme, og du vil altid være der” (Hebr 1,12).

Gud.

Han slipper dig aldrig. Lige så stabilt som dit åndedræt er hans tilstedeværelse. Han er nær, når du jubler igennem dagen; han er nær, når du græder; han er nær, når du ikke kan finde ud af det; han er nær, når du længes, når du trænger, når det er mørkt, når du er forvirret… You name it! Altid!

Altid den samme. Altid elsker han dig som den kærligste far. Altid favner han dig. Altid vil han give dig visdom og hjælp. Altid vil han gå med dig.

Aldrig er der noget, som får ham til at lukke øjnene… Aldrig noget, der får ham til at gå væk…

Kan du oversætte det ind i dit liv?

Hvad nu, hvis det ikke føles sådan?

Bed bønnen med tak… Gud, jeg takker dig, fordi du altid er den samme, og jeg takker dig for, at du altid vil være her, hvor jeg er… Ja, tak at du er her lige nu… Tak, at du elsker mig lige nu… Vil du lade mig mærke, hvad det betyder? Vil du åbenbare dig for mig, for jeg kan ikke selv finde dig? … Og tak, jeg ved at du vil gøre det – ja, langt ud over, hvad jeg kan bede om eller forstå! Tak!

“Gud kan gøre uendelig meget mere med os end det vi beder om eller forstår fordi hans kraft virker i os” (Ef 3,20).

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *