At have tillid,  At være elsket

Er han en, du vil have tillid til?

Hvad ved du om får? Jeg har hørt, at de har brug for en hyrde for at klare den.

Okay, så vi tager udgangspunktet: Får-Hyrde – det er en god ting! Hvis altså hyrden er god!

Jesus beskriver, hvordan en god hyrde er (Joh 10,1-16). Lad os se på om vi ville have tillid til den hyrde:

  • Han har givet hvert får et navn
  • Han har været så meget sammen med fårene og talt så meget med dem, at fårene kender hans stemme
  • Han finder græsgange
  • Han vil at fårene skal have i overflod
  • Han er klar til at sætte sit liv til for at fårenes liv reddes

Jep! Jeg har tillid til den hyrde. Jeg elsker, at Jesus siger: “Jeg er den gode hyrde” (vers 14).

Ja, jeg elsker, at jeg kan leve her – og kende hans stemme! Jeg elsker, at han siger mit navn. Jeg elsker, at han mætter mig – hver dag. Jeg elsker, at han er så gavmild, at han giver mig i overflod. Og tænk, at hvis nogen eller noget truer mig – så stiller han sig imellem! Han frelser mig!

Det er faktisk ret vildt! Han siger ikke bare: Pyt med det får – jeg kan bare købe et andet. I udgangspunktet synes jeg, at en hyrde er meget mere værd end et får… men han er klar til at give sit liv for dit liv!

Hvad tænker du om den hyrde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *