At være elsket

Gud er hos dig – altid!

Israelitterne havde forladt Egypten – og en rigtig vred Farao. Nu kom de ud i ørkenen. Den var fyldt med andre farer. Og der var andre folkeslag, som ikke var begejstrede over denne menneskemængde, der pludselig flyttede sig som en sværm ind på nyt land…

Der var såmænd nok at kunne være bekymret over… Men det ønskede Gud ikke, at de skulle være. For han var der!

“Herren gik foran dem, om dagen i en skysøjle for at føre dem på vejen og om natten i en ildsøjle for at lyse for dem, så de kunne gå både dag og nat. Skysøjlen fjernede sig ikke fra folket om dagen og ildsøjlen ikke om natten” (2 Mos 13,21-22).

Sådan er Gud. I dit liv. Dag og nat er han tæt på dig.

Uden at du ser ham, så går han foran og med dig hver eneste dag.

Uden at du ser ham, så passer han på dig hver eneste nat.

Kære Gud, vi kigger op… for vores indre blik ser vi den forunderlige skysøjle… du skærmer os for vind og sol, for noget der måtte gøre os ondt i dag… Og når vi ved sengetid ligger og skal sove… så tænker vi på den skønne ildsøjle, som lyser… Dit lys. Det er aldrig mørkt, hvor vi er – fordi du er hos os…

Du leder mig… og jeg takker dig… Jeg ser det ikke altid… men du er her og leder mig – bedre end jeg ved! Jesus, elskede Jesus, tak. Jeg er tryg med dig… Med dig er der intet, der bekymrer mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *