At være elsket

Ikke magt, ikke programmering – Gud elsker dig!

Du kan ikke tvinge kærligheden frem i en anden. Gud har heller ikke valgt at programmere os som robotter til at elske. Gud elsker os….

“Eller ringeagter du hans rigdom på godhed og overbærenhed og langmodighed og ved ikke, at Guds godhed vil føre dig til omvendelse?” (Rom 2,4).

Kun kærligheden kan forvandle dig indeni. Kærligheden smelter det, der er hårdt, vækker det til live, som er dødt, mildner det, der er forhærdet, heler det, der er sygt og smertefuldt. Kærligheden fylder dig med glæde og lyst til livet, kreativitet og ideer. Kærligheden vækster tålmodigheden i dig, kærligheden til andre og dit centrum bliver ham i stedet for dig selv…

Der er kun én vej: Bliv elsket – elsk.

Og lagde du mærke til en forunderlig stor ting: Guds godhed VIL føre dig til omvendelse! Wau – hvis du virkelig ser hans godhed – så vil den føre til omvendelse… Måske stopper du også op ved tanken om Lucifer, i dag bedre kendt som djævelen, så han da ikke Guds godhed den gang? Næh, måske var det for længst holdt op – da Lucifer gjorde oprør, så han kun én: sig selv!

Det er ikke nok at se én gang… Du må blive ved med at se på hans enorme kærlighed! Og så sker din omvendelse til ham – hver dag! Og ønsker du at invitere andre til den samme nære relation med ham, som elsker så højt – så bliv ved med at elske dem! Du kan ikke bruge din magt – over ordet, viden, logikken til at forklare dem… du kan kun elske dem!

Du Guds elskede – gå ud og elsk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *