At være sammen med ham

Vær frimodig med Gud – sig det så!

Jeg elsker, at vi får at vide, at vi skal være frimodige – og jeg fandt lige et par vers.

Jesus, som siger: “I verden har I trængsler; men vær frimodige, jeg har overvundet verden” (Joh 16,33).

Og Paulus, som opfordrer os til at holde fast i frimodigheden: “Kast altså ikke jeres frimodighed bort, den bærer stor løn i sig” (Hebr 10,35) – og det står i samme kapitel som dette: “Ved Jesu blod har vi altså frimodig til at gå ind i helligdommen… lad os derfor træde frem med oprigtigt hjerte” (fra vers 19 og 22).

Jeg elsker det! Jesus siger til os – hey, jeg har overvundet verden! Jeg har sejret! Mit blod og min sejr har åbnet alt for dig! Og her sidder jeg – på tronen i helligdommen – klar til at du kommer frem for mig. Kom så! Brug din frimodighed! Kom og sig tingene rent ud til mig! Bed til mig! Døren er åben – du kan komme ind – og alle mine velsignelser kan komme ud… Bed om dem!

Ja, jeg slog også lige op, hvad ‘frimodig’ egentlig betyder: “som ikke skjuler noget, men er ubekymret, åben og direkte i tale eller handling.”

Kom sådan til Gud! Skjul intet i dig selv eller i dit liv – sig tingene, lige som du har det, lige som du oplever det. Du skal ikke være bekymret for, hvordan han modtager dig – for han elsker dig så højt, og han længes bare efter, at du kommer. Det er ham, som inviterer dig til at komme – åben og direkte.

Når vi er frimodige, så bærer det en stor løn i sig, læste vi – ja, for det er der, direkte med Gud, at der sker noget! Når han rører vores virkelige liv, når vi inviterer ham ind til at være med i det, der virkelig betyder noget for os – så giver vi plads til ham i vores!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *