At være elsket

Jeg vil være til stede i dit liv

Vidunderligt! Hvad er bedre, end når nogen er til stede i vores liv! Ja, og hvad er bedre, end når Gud siger, at han vil være til stede i dit liv!

Og Gud vil være til stede. Gud åbenbarer sig – så du kan vide, at han er her! For nej… intet menneske kan selv finde eller udgrunde Gud…

Gud viste sig for Abraham. Og Gud sagde til ham: “Jeg er Herren…” (1 Mos 15,7). Ordet, som er oversat med Herren, har på hebraisk de fire konsonanter: JHWH – Jahve. Sprogligt er der sammenhæng med et udsagnsord, som betyder “være, vises sig, hænde, blive, tildrage sig”. Hebræerne forstod navnet som Guds udtrykte vilje på en konkret, aktiv måde: At Jahve lover, at han vil være til stede, være nærværende, lede, hjælpe, styrke – ja – altid som den, der åbenbarer sig selv.

Wau! … Sådan kommer Gud til dig i dag! For at være til stede i dit liv. For at hjælpe dig med det, du står med i dag. Give dig visdom til opgaver, du skal løse. Trøste dig, hvor du er ked af det. Glæde dig med sine velsignelser. Lede dig i prioriteringer og valg i livet. Ja – elske dig!

Gud… vi er her… vi vil gerne, at du åbenbarer dig for os… vi takker dig, at du gør det – ja, igen og igen… Tak, at du vil åbne vores sinds øjne, så vi ser vindens susen og solens varme og mærker din tilstedeværelse… Tak, dyrebare, elskede Jesus! Tak, at du vil os – så meget! Tak at du elsker os uendelig højt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *