At modtage

Forår og bønnesvar…

Bliver det da nogensinde forår? Så er der sibirske vinde, og så kommer der endnu et læs af sne… Isslag og saltning selvom vi er godt i gang med den første forårsmåned. Det virker nærmest, som om vinteren aldrig får ende…

Tænker du sådan? Tvivler du på, om foråret kommer inderst inde? … Næppe… for år efter år er foråret kommet! Også selvom vinteren har trukket ud.

Jeg kom til at tænke på, at lige så sikkert som Gud giver os foråret hvert år – lige så sikkert er det, at han giver os bønnesvar! Ja, det kan godt være at timingen er en anden, end du ønsker dig. At du oplever, at det trækker ud. At tingene føles fastfrosset og uden ændringer… Men – Gud er der! Han arbejder på svaret til dig. Det kommer. Måske endda bedre end du selv havde forestillet dig… Fuld af liv og energi – ligesom foråret!

“Bed, så skal der gives jer… For enhver, som beder, får.” (Matt 7,7-8)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *