At modtage

Sammen med Jesus forvandler

“Men da de så Peters og Johannes’ frimodighed og blev klar over, at de var jævne og ulærde mænd, undrede dig sig; de vidste, at de havde været sammen med Jesus” (ApG 4,13).

Det var så anderledes. Her var nogle mænd, som talte så stærkt, at det rørte tusinder af mennesker… Og de kunne tale til jødefolkets ledere med en overbevisende tone, helt uden frygt og så direkte at lederne skælvede indeni… (vers 4-12).

Og Peter og Johannes havde ikke nogen særlig uddannelse… Men de havde været sammen med Jesus! Og det var så tydeligt, at det havde gjort noget ved dem… Og Peter havde talt til dem “fyldt af Helligånden”. … Det var ikke bare ham, som talte – det var Jesus, som ved sin Ånd, havde givet ham ord og udstråling, der ville påvirke dem…

Sådan påvirkes mennesker – langt udover det, som mennesker påvirker… Det er Gud, der påvirker! Og forunderligt er det, at vi kan få lov at være med som hans vidner! Vi kan være et redskab for guddommelig påvirkning af andre…

Så uanset hvem du er, uanset hvor du er i dit liv – så er det Guds kald til dig! At du – fyldt af Helligånden – vil være hans vidne for andre. Da vil også du se mennesker blive påvirket af Gud – og ja, det er det allerstørste at leve for!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *