At være sammen med ham

En hvile, du måske ikke forstiller dig

“Jeg vil give jer hvile,” siger Jesus (Matt 11,28). Det handler ikke om et liv i din seng… snarere at du kommer ud af din seng…

For han siger ikke: Så, læg dig nu ned, nu vil jeg holde dig i hånden og synge dig i søvn…

Han siger mere noget a la: Kom, nu gør vi det hele sammen. Jeg vil give dig styrke, ja, jeg vil fylde dig med så meget passion og glæde, at du virkelig lever. Jeg vil inspirere dig med min Ånd til aktiviteter, du slet ikke drømte om…

Ja, for det står jo sådan: “Jeg vil give jer hvile. Tag mit åg på jer.” Og et åg, det bliver brugt, når der arbejdes. “Tag mit åg på jer, og lær af mig, for jeg er sagtmodig og ydmyg af hjertet, så skal I finde hvile for jeres sjæle. For mit åg er godt, og min byrde er let” (vers 29-30).

Ikke et liv uden opgaver… men i stedet for dem, du selv opfinder… så tager du imod hans! Og næh, næh, det betyder ikke, at du slipper for alt det, du er i… men det betyder, at han er sammen med dig.

Og sammen med ham – så er det bare anderledes. Pligten er sødere. Prioriteringerne enklere. Perspektiverne større.

En hvile i sindet… En hvile i at være i en større meningsfuldhed… En hvile i kærligheden og betydningsfuldheden af det små… En hvile i at gøre det sammen med ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *