At være sammen med ham

Kom til mig – relationen ændrer alt

Jesus siger: “Kom til mig” (Matt 11,28).

Han beder dig ikke gøre dit eller dat – han siger blot: Kom til mig! For det er relationen med ham, som gør forskellen.

Der sker så meget sammen med ham… og det er et sted med hvile: “Jeg vil give jer hvile”.

Hvile fra mit… altså alt det, jeg troede, jeg selv skulle løse… alt det, jeg troede, jeg selv skulle være…

At være elsket af ham – det er at være forløst og fri!

Fri for bekymringer… fri fra alle de tunge byrder…

Og det omfatter bare hele mit liv! Alt! Der, hvor jeg kan sige, at Jesus er svaret på alt (her finder du en sang, jeg har skrevet: Du er mit svar).

Måske er dette stykke lidt “overskrifts-agtigt” – men læser du en masse andet herinde, så vil du finde utallige udtryk for, hvordan det er virkelighed i mit liv… I dag vil jeg godt lade det være åbent… og bede for dig…

Gud, tak fordi du kalder hende til dig. Tak fordi dit “kom” er så stærkt, enkelt og kærligt. Tak fordi du elsker ham så meget! Tak fordi du vil give hende al den hvile, hun længes efter. Tak at du vil bære alle hans byrder. Tak fordi du er svaret på alt i hendes liv. Og mest af alt – tak fordi – at sammen med dig – så vil du dag for dag vise ham, hvad relationen med dig betyder i hans liv. Og jeg ved, at det er langt mere, end hun kan forestille sig! … Du elsker… du vil det… du gør det! Og sammen priser vi dig! Amen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *