At være elsket

Det er ham

Johannes Døberen var en stærk forkynder. Så stærk, at nogen begyndte at tænke på, om han mon var Kristus? Men Johannes vidste, at der var en på vej, som var endnu større end ham – den ventede Messias. (Joh 1,19-28).

Tænk på den dag, hvor han så Jesus. Tænk den dag, hvor Gud fortalte ham i hjertet: Det er ham!

Johannes fortæller: “Jeg så Ånden dale ned fra himlen som en due, og den blev over ham. Jeg kendte ham ikke, men han, som har sendt mig for at døbe med vand, han sagde til mig: Det er ham, du ser Ånden dale ned over og blive over, der døber med Helligånden. Jeg har set det, og jeg har aflagt det vidnesbyrd, at han er Guds søn.” (vers 32-34).

Guds søn var kommet til jorden! Guds søn var iblandt dem! Guds søn var fyld af Guds Ånd! Gud var der, for at komme tæt på mennesker.

“Se, dér er Guds lam, som bærer verdens synd” (vers 29), sagde Johannes. Guds lam kom så tæt på – at han bærer din synd. Den, som gnaver og forpester dit liv, ødelægger dig og stjæler din fremtid. Den synd bærer Jesus! Din synd. Så du kan leve evigt sammen med ham – som hans elskede!

Du kan også høre prædikenen Lammet er der altid for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *