At blive brugt af ham

En særlige opgave til dig – Guds plan

Ja, det siger Paulus: “Den særlige opgave har Gud jo givet mig som en del af sin plan” (Ef 3,2).

Og den plan var meget større end bare Gud og Paulus. Paulus siger videre om den: “Han har i sin kærlighed afsløret den hemmelighed for mig som jeg lige har skrevet om. Hvis I læser det grundigt, vil I kunne forstå hvilken indsigt jeg har fået i hemmeligheden om Kristus. Den fortalte Gud ikke om til de tidligere generationer, men nu har han gennem Helligånden afsløret sin plan for os, sine særlige udsendinge og profeter. Planen er at I der ikke er jøder, får del i Guds rige på lige fod med jøderne. I er også en del af menigheden og har samme adgang til Guds løfte om frelse” (vers 3-6).

Pointe: Ingen er mere overfor Gud end andre. Store pointe: Frelsen er for alle – Gud elsker alle. Guds løfter gælder alle.

Jøderne var jo blevet udvalgt af Gud… de havde bare ikke fattet, at det var for at tjene andre…

Og så til dig: Du er udvalgt – udvalgt til også at dele Jesus med andre. Fortælle din historie. Lade andre mærke – også uden ord – at de er elskede og udvalgte – at de betyder noget, at du ser dem.

Åh, Jesus… vi er mega glade for, at dette er DIN plan… for helt ærlig… vi er tit lost i, hvordan vi kan dele dig med andre… Giv os historien og fold din plan ud for os… Og – tusind tak, at vi får lov at være med – i den største kærlighedshistorie nogensinde: Din kærlighedserklæring til verden! Tak!

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *