At være elsket

Du får indre styrke – fra ham

Ja, Gud giver os styrke – til at være stærke indefra. Sådan i Paulus’ bøn:

Jeg beder om:

  • at han i sin guddommelige rigdom må give jer en indre styrke gennem Helligånden,
  • at Kristus gennem troen må være i jeres hjerter,
  • og at I slår rod og bliver fast forankret i kærligheden” (Ef 3,16-17).

Det er en indre styrke, som man ikke sådan vælter omkuld – den kommer fra hans guddommelige rigdom, og den er givet os af Helligånden! Vi er ikke ene om at møde en eneste udfordring – for Kristus er i vores hjerter. Og desuden står vi fuldstændigt stabilt med rødder i kærligheden, forankret i kærligheden – som et kompas, der altid kalibrerer os i forhold til vores valg.

En indre styrke, der kommer udefra fra en kilde, der aldrig løber tør.

Sådan kan vi møde og leve denne dag. På hans. Med hans. I hans. Med ham i hjertet.

Jesus, tak at du styrker mig med al din guddommelige rigdom… ja, det er ikke så lidt… og jeg fryder mig over din storhed, som jeg ikke fatter… men hvor jeg elsker at mærke din tilstedeværelse ved Helligånden… Åh, hvor har jeg fred i hjertet, når du er her med din Ånd… Åh, hvor er livet sødt, når jeg bliver fyldt med en kærlighed – din – som ikke bare er min egen… Jesus, kom… mer af dig! Jeg elsker dig!

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *