At blive brugt af ham,  At være sammen med ham

Ledelse

“David kaldte alle Israels stormænd sammen i Jerusalem, stammehøvdingene, de øverste for skifterne, som var i kongens tjeneste, tusindførerne og hundredførerne og dem, der havde opsyn med alle kongens og hans sønners besiddelser og kvæg, tillige med hofmændene og krigsheltene og de erfarne krigere” (1 Krøn 28,1).

Man leder ikke alene.

Kongen vidste, at skulle hans søn Salomo få succes som konge – så måtte han samarbejde med de ledende i landet, så måtte han inddrage dem i sine tanker, så måtte han havde deres opbakning.

Så David inviterede dem alle. Og Herren velsignede – for mennesker gør det ikke alene! “Solomo satte sig på Herrens trone som konge efter sin far David, og han havde lykken med sig. Hele Israel var lydig mod ham, og alle stormændene og krigsheltene og også alle kong Davids sønner svor Salomo lydighed. For øjnene af hele Israel gjorde Herren Salomo overmåde mægtig” (1 Krøn 29,23-25).

Er du leder? Eller hvad er du leder af? De fleste af os leder noget. Hvem inddrager du? Er der flere, du med fordel kunne inddrage? Er Gud din leder? Er det ham, du søger for visdom og styrke?

Må Gud velsigne dig i din ledelse! Det er det, som gør størst forskel… og følg så de principper, som Bibelen viser dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *