At være elsket

Masser af behov – og de blev mødt!

Som en magnet drog Jesus masser af mennesker til sig – for her blev deres behov mødt! De så ind i øjne, som lyste af kærlighed. De lyttede til underfulde ord, som opmuntrede deres sind. De fik styrke til det svære i nutiden og håb for fremtiden. Og når han rørte dem, så blev de helbredt, uanset hvad de fejlede.

Ingenting var for stort for Jesus. Det var virkelig guddommeligt… Kærlighed i virkeligheden!

Selv, da Jesus og disciplene havde søgt et sted for at være alene, reagerede Jesus ikke med frustration, da det ikke lykkedes.

“Så sejlede de i båden ud til et øde sted for at være alene. Men mange så dem tage af sted, og de genkendte dem, og fra alle byerne strømmede folk sammen til fods, og de nåede frem før dem. Og da Jesus kom i land, så han en stor folkeskare, og han ynkedes over dem, for de var som får uden hyrde, og han gav sig til at lære dem om mange ting” (Mark 6,32-34).

Sådan er Jesus. Han ynkes over dig, når han ser alle dine behov – dvs. han vil være fuld af omsorg med ønske om at møde dine behov. Han vil gerne være din hyrde! Og hyrden, det er jo ham, der sørger for at fårene har alt, hvad de har brug for. Han vil lede dig og passe på dig. Løfte dig, når du er træt. Tage torne ud af din pels. Give dig særlig pleje, når du har ekstra behov.

Mød livet lige nu med Jesus som din hyrde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *