At være elsket

Guds ord – kan gøre forskel i dit liv!

Helt grundlæggende – på den vildeste måde!

Og vi har to historier – som fortæller den samme historie! Begyndelses-historier.

Skabelsen. “I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden.” Og der var intet her – men “Guds ånd svævede over vandene.” “Gud sagde: ‘Der skal være lys!’ Og der blev lys.” (1 Mos 1,1-3). Og sådan fortsætter historien igennem hele skabelsesberetningen.

Med Guds ord var din begyndelse. En begyndelse hvor alt var godt. Men den gode film knækkede… og der kom ondt… Vi kender det… Nogle af dine begyndelser er også endt som film, der knækkede, og ting blev onde… Av!

Av! Ja! Fanget! Fortabt! Hvad nu?

En ny begyndelse! … Ja, lyder det ikke næsten lidt vildt? Men det er det ikke.

Jesus kom til denne verden. “I begyndelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud.” “I ham var liv, og livet var menneskers lys. Og lyset skinner i mørket.” “Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske.” “Jeg så Ånden dale ned fra himlen som en due, og den blev over ham” (Joh 1,1.4-5.9.32).

Ser du det? Det er den samme historie igen! Ordet – Ånden – Lyset. Jesus kom for at skabe – igen. Genskabe.

Du er ikke længere fanget – for Jesus sætter dig fri! Du er ikke længere fortabt – for Jesus frelser dig.

Som Paulus siger, så “kalder [Jesus] på det, der ikke er til, så det bliver til” – ja, “Gud gør de døde levende” (Rom 4,17).

Med sit ord kalder Jesus på dig! Til sig. Mød ham gennem hans ord. Det er levende, for han er i det. Der er lys, som vil lyse ind i dit hjerte. Ånden vil bruge det og tale til dig. En ny begyndelse. Jesus elsker dig. Jesus sætter dig fri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *