At være elsket

Foråret er her – uanset alt andet

Nemlig. Så meget er så uberegneligt. Mennesker går i krig. Man bliver syg. Priserne stiger. Man kommer tilbage til et sted – og genkender det ikke. Kærligheden krakelerer. Man bliver fyret.

Uventet. Noget, der for en stund får ens verden til at skælve. Måske endda brase sammen…

Midt i sådan en verden kigger jeg ud på foråret. Jeg går ud i det. Hører den intense fuglesang. Ser på knopperne, der snart brister. Lysegrønt skær. Solen varmer mit ansigt. Blomst efter blomst møder mit blik med enkel skønhed.

Det er forår!

Uanset verdens ustabilitet – den store og min egen lille – så er foråret her. Guds eget stabile ur er ikke gået i stå. Hans rytme er ikke og kan ikke kidnappes af nogen… Og det er som en historie, han fortæller os: Uanset hvad der sker i denne verden og i dit liv – så er jeg. Jeg slipper aldrig kontrollen, og jeg holder aldrig op med at elske dig. Se på foråret – og lad min historie fylde dig!

Og jeg læser ordene i hans bog:

“Så længe jorden står,
skal såtid og høsttid,
kulde og varme,
sommer og vinter,
dag og nat
ikke ophøre.”

(1 Mos 8,22)

Hans løfte til dig! Han er her – og han elsker dig! Han har styr på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *