At være elsket

Gud vil være dig nær

Se dette skønne vers: “I har selv set, hvad jeg gjorde mod Egypten, og hvordan jeg bar jer på ørnevinger og bragte jer herhen til mig” (2 Mos 19,4).

Jeg har lyst til at tage ordene lige ind i dit og mit liv…

Gud elsker dig så højt. Han ved lige, hvad du står i, som er svært. Og han arbejder på tingene bagom linjerne – det, som du ikke ser.

En dag vil du opleve, at han løfter dig ud, sætter dig fri… Du ser hans hånd om det, der er svært… Han tager sig af det, der er for stort for dig… Det slipper sit tag i dig – ikke længere “din fjende” – man bare noget på Guds banehalvdel, han ordner det… Sådan tog Gud sig nemlig af israelitterne og tog dem ud af Egypten… og Gud var den, der satte egypterne på plads i deres undertrykkelse og magtmisbrug…

Du er båret. Som på ørnevinger. Løftet op over ting, som måske stadig er svært i dit liv. Op over det hele. Det er Gud, som gør det. Og han bringer dig hen til sig selv – herhen til mig!

Gud lader dig ikke famle i mørket – han bærer dig tæt hen til sig selv. Der, hvor lyset er lys. Hans kærlige arme er omkring dig. Du mærker, at du er elsket!

Mmmm – jeg mærker, hvor skønt det er… Og det forunderlige er, at det, som skete fysisk dengang, kan ske i vores sind – en mental rejse. Så selvom dine omstændigheder måske ikke umiddelbart ændrer sig – så kan Gud alligevel sætte dig fri, løfte dig op over det – og bære dig tæt hen til sig selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *