At være elsket

Gud ser alt det mellem linjerne…

I bibelen står det på denne måde:

“Din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig,” “Bed til din fader, som er i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte skal lønne dig” (Matt 6,4.6).

Lad ordene svøbe sig om dig som en varm og dyb forståelse… Der, hvor du kommer til kort overfor et andet menneske – du bliver ikke forstået, du bliver måske anklaget uretmæssigt, dine motiver bliver ikke anerkendt, det du gav, bliver ikke taget imod… GUD SER!

Alt det, som sker i det skjulte – det ser Gud! Han ser insinueringer, som andre ikke hører. Han ser hån, sårende ord, ringeagt – som måske er pakket ind for mennesker – men åbent for Gud. Han ser selvhævdelse på en andens bekostning. Han ser misbrug og udnyttelse. Intet er skjult for Guds kærlige øje.

I det skjulte er det trygt at søge ham. I det skjulte kan du overgive dig helt til hans forståelse og omsorg. Du kan fælde dine tårer, udråbe din vrede, stille dine “hvorfor’er”, være stille i din smerte, ligge udmattet i din kamp, træt i din opgivelse. Du kan lette dit hjerte for alt.

Og der står: “Jeres fader ved, hvad I trænger til, endnu før I beder ham om det” (vers 8). Du behøver ikke at finde de rigtige ord for at få det fortalt. Endnu mindre at komme med et “løsningsforslag”, udveje eller muligheder. Han som ser alt mellem linjerne, alt det skjulte i dit liv – han ved, hvad du har brug for! Og han elsker at gøre det for dig!

Han elsker, at du kommer – lige nu – med alt, hvad der fylder dig lige nu. Han elsker at være som en lindrende balsam i dit inderste med sin fred og tilstedeværelse. Han elsker at fylde dig med sin tryghed: Alt er i hans hænder! Vær ikke bange eller bekymret. Han er med dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *