At være elsket

Han reagerer på det, du ikke kan…

Face it! Dit liv er fuldt af alt muligt, du ikke kan håndtere. Og hvad så? Vi ved jo godt, at vi ikke kan kurere al sygdom, få tsunamier til at forsvinde, bestemme over andre – heriblandt de onde elementer i vores verden, stoppe coronaen, hindre alderdommen osv.

Men – vi lever da med det og håndterer det. Eller gør vi?

Kan det ske, at det væmmelige, uoverskuelige, uhåndterbare kommer så tæt på dig, at du må råbe: Jeg magter ikke mere! Eller har du mon allerede råbt? Var der nogen, der hørte, da du råbte?

Da Jesus var på jorden, så han mennesker, som ikke kunne komme længere selv… Det gjorde et stærkt indtryk på ham: “Da han så folkeskarerne, ynkedes han over dem, for de var vanrøgtede og forkomne som får uden hyrde” (Matt 9,36).

Dig… som vanrøgtet, forkommen… Ingen har taget sig af dig. Du er slidt. Træt. Alle tårer er grædt. Du ser ingen vej frem.

Jesus ser dig! Han elsker dig! Han ynkes… al hans varme og omsorg rækker ud mod dig. Han er klar til at være din hyrde – lige nu! Han vil tage sig af dig! Han vil løfte dig, bære dig, tage dig den vej du skal…

Sammen med ham vil du ikke være vanrøgtet, og du vil ikke være forkommen…

… måske vil terrænet stadig være stenet… men det er ikke et problem for ham!

Face it! Og sig tak til ham! Han kan håndtere alt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *