At modtage

En evig kilde til glæde

Jeg læser verset: “De tilbad ham, og fyldt med glæde vendte de tilbage til Jerusalem” (Luk 24,52).

Og jeg genkender mig selv i ordene! Ja, for når jeg bliver i rummet med Gud og tilbeder ham – så er jeg virkelig fyldt med glæde, når jeg rejser mig og går videre…

Gud, du er vidunderlig, jeg kender dig bare som så skøn! Jeg elsker – ja, som du elsker mig…

Hver eneste dag har jeg så mange ting at takke for. Når jeg tænker på i går… Min krop, jeg nød at bruge mig selv i haven – tak. Og tak fordi jeg kunne gå til gymnastik – jeg elsker at spjætte rundt… Og tak for venner og familie som jeg nød at være sammen med i går… Ja, og min andagt i går handlede om min længsel efter at være sammen med dig ansigt til ansigt – i himlen og på den nye jord, som jeg glæder mig så meget til! Og Jesus, den længsel møder du nu! Jeg mærker jo, at du er her… tak!

Helt uventet så fik jeg også i går at vide, at jeg vil få en studiebibel – den glæder jeg mig til – og ja, det føltes lidt som en gave fra dig (gennem andre)… Ja, og jeg nød også mine gode kolleger i går! Tænk en gave med gode relationer på sit arbejde! Dagen i går sluttede med en koncert… som løftede mine tanker op til dig! I tak, for den du er… og i tak for sangens og musikkens gave… mine sanser var i nydelse og fryd! Tak…

Sådan er du bare flettet ind i min dag… Men der er mere end det… Du er så meget mere!

Jeg frydes over dig, når jeg læser om dig i de bibelske historier… Der er så mange dybder og lag – og jeg ønsker bare mere af dig… Ja, når jeg ser, hvor stor du er! Men også alt det du har skabt – forunderligt og velfungerende – mange fine mekanismer, som spiller sammen…

Tænk, disciplene var lige blevet adskilt fra Jesus, da de her tilbad ham og blev fyldt med glæde! Men de var fyldt af noget større end det, der kunne gøre dem ked af det… Faktisk kunne jeg også fortælle nogle triste ting fra i går, altså ting som jeg kan bekymre mig over eller være ked af… men den sande historie om i går er, at de ting blev overskygget af HAM, som gav mig alt det andet…

Tilbed ham! Fokusér på hans gaver til dig! Det er en evig kilde til glæde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *