At være elsket

Det er frydefuldt at være og leve med ham

Jaaa… Det er skønt at slå øjnene op om morgenen og vide: Jesus elsker mig! At begynde dagen med at være sammen med ham… Og at intet denne dag “kan skille os fra Guds kærlighed i Kristus Jesus, vor Herre” (Rom 8,39).

Sådan. Og hvad så? Jeg bliver jo ikke bare liggende i min seng… jeg står op og gør en helt masse. Mine dage er fyldte af aktivitet.

Og nej – at gøre er ikke en modsætning til at være… Men det handler ikke om, at jeg skal gøre en masse for at fortjene noget som helst – jeg frelses ikke på mine successer – og det er heller ikke mine successer, der skal gøre mig glad eller give mig tilfredshed i livet.

Jeg kan lide dette vers: “For hans værk er vi, skabt i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forud har lagt til rette for os at vandre i” (Ef 2,10) – og det er simpelt hen frydefuldt… jeg ved det fra virkeligheden… mit liv som en kæde af omstændigheder og muligheder, som Gud lader mig blomstre i…

Dejligt… Gud fylder mig med glæden over bare at være elsket – og så får jeg lov at leve et spændende liv sammen med ham, hvor glæde og kærlighed deles med andre…

Frydefuldt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *