At være elsket

Lige nu – bare at være elsket

Jeg så den lille i krybben, som ligesom mig bare begyndte livet med at være elsket… og jeg stopper op ved tanken og ved ham…

Han siger til mig: Jeg elsker dig ikke, fordi du er dygtig… Jeg tager mig ikke af dig, fordi du er god mod andre… Jeg holder ikke mere af dig, fordi du fortæller andre om mig… Jeg føler ikke omsorg for dig, fordi dine behov og din smerte skriger efter mig… Jeg elsker dig bare! Lige som du er!

Og Gud inviterer mig til at lige nu til bare at være, bare at være elsket!

“Guds kærlighed er udgydt i vore hjerter ved Helligånden” (Rom 5,5).

Her er jeg. Favnet af Gud. Elsket af ham.

Det er virkelig alt, hvad jeg behøver lige nu, for denne dag, i mit liv, det er det, jeg kan stå på og leve for, finde min tryghed i, og som fylder mig med glæde.

Elsket af ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *