At være elsket

Gud for mennesker

Gud er bare den mest vidunderlige Gud!

“Du giver dem alle livet” (Neh 9,6) – alt, hvad jeg har og er – kommer fra ham! Og han giver mig liv i livet! Et godt liv. Evnen til at mærke. Visionerne til at udvikle. Rammerne til at udfolde. Kærligheden til at elske. Udholdenheden til at modnes. Min kæreste Gud – jeg takker dig inderligt! Tak for livet!

“og himlens hær tilbeder dig” (vers 6) – frivilligt! For Gud tvinger ingen. De elsker ham tilbage. De ser alt det, Gud giver og gør – for dem. De mærker hans kærlighed. Hans vidunderlige karakter kender de. Det kalder på det dybeste og største indeni dem – og de tilbeder ham – for de kan simpelt hen ikke andet! En Gud, som er så fantastisk! Åh, Gud, jeg giver dig også min tilbedelse! Jeg elsker dig! Vis mig mere af dig selv!

“Du er Gud Herren” (vers 7) – Ingen er som ham. Ingen er hans lige. Ingen kan udgrunde ham eller helt forstå hans visdom og alle hans handlinger. Vi bliver aldrig mættede af ham – han har altid nyt at give og vise os, altid tanker vi kan udfordres af, værker som vi kan komme dybere ind i. Du, min Gud – jeg giver dig pladsen som min Gud og herre! Tak, fordi jeg er med i din sfære – så stort – så uudgrundeligt… Jeg elsker det… også selvom jeg ikke forstår det… jeg frydes over, at jeg må give slip og lade dig være Gud! Min elskede Herre!

Denne store og fantastisk vidunderlige Gud elsker mig! Elsker dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *