At være elsket

Elsket og forvandlet for altid!

Tænk på det – mange mennesker var en helt anden, efter de havde mødt Jesus. Man kan virkelig se de her før og efter billeder for sig:

  • En lam bliver båret til Jesus – og han går derfra
  • En blind bliver ført til Jesus – og han går seende hjem
  • En døv møder Jesus – og hører som det første Jesu ord
  • En kvinde har blødt i tolv år, udstødt – og går derfra som hans datter!

Ja, mærk den jublende glæde i dit eget hjerte!

Tænk, de havde set i Jesu øjne – som slog smut og funklede af glæde og kærlighed. De havde mærket den varme, som strålede ud fra ham. De havde oplevet at være blevet set, som aldrig før. De følte sig værdifulde og højt elskede.

Sådan forestiller jeg mig, at jeg ville have det… Og jeg hører hans kærlige ord til mig i dag: “Datter… (Mark 5,24). Jeg er jo lige så meget hans datter, som hun er. Og jeg har rørt ham lige nu, ligesom han har rørt mig!

“Gå bort med fred,” sagde han til hende – og sådan lader han også mig møde min dag. Elsket af ham! Set af ham! Ja, jeg er heller ikke den samme, efter jeg har været sammen med ham… Hver dag forvandles jeg…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *