At være elsket

Han kom – fordi han elsker dig

Jesus kom, fordi han elsker dig!

Ja, det står sådan her: “For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn” (Joh 3,16).

Og “verden” – det er jo mennesker. Individer, den enkelte – teksten fortsætter: “for at enhver”. En masse en’ere. Du er en, som Gud elsker! Og han kom, fordi han gerne vil vise dig, at han elsker dig. Hvad kærlighed betyder i virkeligheden.

Kærlighed folder sig ikke rigtig ud, hvis der er for meget afstand… Jo, jo, da – Gud kan godt vise dig, at han elsker dig, selvom han er i himlen nu, og du er på jorden – men det er fordi, at han også nu kommer dig nær! Han kan trodse det, som for os ville være en afstand – og komme nær.

Han er i stand til at trodse forstenede, døve, kolde, fattige menneskehjerter – pludselig åbner de sig under hans kærlighed. Han er i stand til at mætte tomme, længselfulde hjerter med kærlighed. Han gør døde hjerter levende med sin kærlighed. Han læger syge, trætte, smerteforpinte hjerter, når de mærker, at han elsker dem.

Ja, man må mærke det! At Gud elsker én. Og når det sker, gør det al forskel! Hvem du end er – Guds kærlighed til dig, personligt, vil forvandle dit liv!

Kæreste Jesus, tak fordi du elsker os. Tak fordi du kom, for at jeg skulle vide og mærke, at du elsker mig! Tak fordi du tager ansvar for, at jeg ikke skal være i tvivl om, hvor meget du elsker mig. Jesus… jeg glæder mig til hver eneste dag sammen med dig… at jeg får lov til mere og mere at opleve, hvor meget du elsker mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *